Läsarna delar med sig/gästblogg

Melinda – En rolig händelse som hon sent kommer glömma!

Hej alla fina följare här på Beckas blogg!
Jag heter Melinda & är en snart 16 årig tjej som kämpat riktigt hårt med det mesta i livet. Under nästan 2 års tid så var jag på sjukhuset varje dag för att hälsa på min pappa. Kämpat med att klara av skolan & kunna komma in på gymnasiet. Just nu mår jag hyfsat har ungefär 3 månader kvar av högstadiet sen börjar jag gymnasiet. Mer kan ni läsa på min blogg. Lägger en länk i slutet.

Först & främst vill jag tacka becka att jag får lov att Göra detta! Becka du är en fantastik människa alla borde ha en vän som du!❤️
Jag fick äran att skriva en om en händelse jag aldrig kommer glömma. Som vissa kanske vet har jag förlorat min pappa, men denna gången ska jag skriva om en rolig sak!

Det var när jag fyllde 15. Min morbror skulle få ett barn, som var beräknat i september. Jag fyller år den 23 september. Just den dagen så hade vi kalas & vi har ganska många, vi hade riktigt kul. Vi åt massa mat & sen fikade vi. Jag har riktigt glad att jag äntligen fyllde 15 år. Jag hade väntat på den dagen så länge. Man får öppna paket, träffa sin släkt & mycket mer
När alla kom kände jag att det blev jobbigt då det var min första födelsedag utan min pappa. Men jag kände fortfarande att jag klarade av det, han fanns vid mig hela tiden. Vi pratade om gamla minnen & så.
Lite senare på kvällen så gick jag & la mig för jag var riktigt trött efter en riktigt bra dag.
Så fick min mamma ett samtal om jag hade fått en ny kusin på min födelsedag. Jag hade somnat så jag visste inte om det förrens dagen efter❤️
Jag blev riktigt glad att jag hade fått en kusin på min egna födelsedag & skulle nu dela födelsedag med min kusin.
Detta var en riktigt bra dag & ett bra slut.
En annan sak jag aldrig kommer glömma är när jag konfirmerades, jag kan skriva mer om det på min blogg.
Men den dagen glömmer jag aldrig!!❤️❤️

Min blogg hittar nu här:
Nouw.com/Ettbättreliv
Jag skriver lite om mitt mående, hur det kändes att förlora en förälder & massa mer❤️

Stort Taack igen Becka!!❤️❤️
Du är en fantastik person!❤️

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *