Läsarna tycker till om min blogg!

Läsarna tycker till om min blogg

Nu har det gått ett tag sen jag hade kategorin ”läsarna tycker till om min blogg” men nu kör vi igen och nästa på tur är Michaela. En tjej som jag har nyligen börjat prata med. Hon har som jag tagit steget att lämna Nouw och blivit egen. Hon verkar vara en helt underbart snäll person. Tycker alla borde in och följa henne och ge henne kärlek. Hennes blogg hittar ni längre ner i inlägget.

1. Hur länge har du läst min blogg?
Åååh jag minns inte exakt men det är nog i något år kanske

2. Vad är det du gillar mest med min blogg?
Att den är väldigt personlig samtidigt som du har en del samarbeten. Det är
väldigt intressant

3. Vad får dig att vilja fortsätta läsa/följa den?
Du verkar vara dig själv rakt igenom vilket man märker i texten. Man lär
känna dig via din blogg det är det som gör att jag fortsätter läsa och
följa dig.

4. Är där något jag ska ändra på tycker du?
Nej varför då? Det är bra som det är

5. Skulle du rekommendera min blogg till någon annan?
Absolut, det har redan hänt ett par gånger😉

6. Hur hittade du min blogg?
När vi båda bloggade på nouw så var vi med i samma följetåg. Sedan dess har
jag läst din blogg

/ Michaela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *